Pokličite nas: 02/48 01 400

JANČERJEVA ULICA 1, Pri trgovini Lidl Pobrežje, MARIBOR

Storitve

FINANCIRANJE VOZIL

Z veliko izkušnjami na tem področju Vam pomagamo najti ugodno in hitro rešitev financiranja. Najdaljša doba financiranja vozila je 7 let in minimalni polog 20% od vrednosti vozila. V celotnem času financiranja Vam nudimo 50% ugodnejše osnovno in kasko zavarovanje. Da Vam prihranimo veliko časa in poti Vam kompletno storitev uredimo pri našem podjetju.

Za odobritev financiranja potrebujejo naslednje:

  • izpolnjeno vlogo, ki jo dobite pri nas ali pa vam jo lahko pošljemo preko e-pošte
  • osebni dokument
  • davčno številko
  • predračun vozila
  • dokazila o vaših osebnih prejemkih – plačne liste v primeru zaposlitve ali bilance podjetja v primeru samozaposlitve
  • veljavno vozniško dovoljenje

GARANCIJA

Ob nakupu vozila Vam pripada mesečna garancija. Ker želimo, da se kot naša stranka vozite brez skrbi Vam v sodelovanju s podjetjem GSV nudimo 1 letno garancijo. Več o GSV garanciji si lahko preberete na spletni strani www.garancija-gsv.com .

ZAVAROVANJE VOZIL

Na področju zavarovanja Vam kot naši stranki zagotovimo najugodnejšo ponudbo za sklenitev avtomobilskega zavarovanja. Možnost plačila na mesečne obroke ali trajnik.

ODKUP – MENJAVA VOZIL

Imate vozilo, katerega želite prodati in nimate časa ali volje? Pri našem podjetju Vam nudimo strokovno cenitev in takojšen odkup Vašega rabljenega vozila.
Prav tako lahko vaše vozilo zamenjate za drugo vozilo iz naše zaloge ali pa se upošteva kot polog za financiranje novega. V primeru, da si izberete cenejše vozilo Vam razliko izplačamo.

POSREDNIŠKA PRODAJA VOZIL

Pri našem podjetju Vam nudimo možnost prodaje vašega vozila. Po cenitvi vozila, medsebojnim dogovorom glede cene in časa prodaje podpišemo pogodbo o posredniški prodaji oz. prodajnem naročilu. Sledi priprava vozila za prodajo (zunanje in notranje čiščenje) ter oglaševanje na spletnih straneh,časopisu…… Vsa vozila na razstavnem prostoru so zaščitena in zavarovana.